Produktionstekniker med inriktning mot slutmontering - Placering Kumla

Consensus arbetar med strategisk kompetensförsörjning via tre affärsområde; Konsulter, Utbildning och Rekrytering. Vi finns i Örebro, är ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld "verktygslåda" som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi har ”Kompetensen du behöver”. 

Consensus erbjuder kvalificerade tekniska konsultuppdrag till våra kunder som utgörs av både mindre och stora tillverkande företag framförallt i Örebro/Mälardalsområdet. Kunderna återfinns i flera branscher som t ex fordons-, pappers- och maskintillverkningsindustrierna. Uppdragstiderna varierar men är oftast längre än sex månader.

Behovet av kompetenta produktionstekniker med inriktning mot slutmontering är stort och vi vill gärna komma i kontakt med dig som lockas av en roll som erbjuder såväl variation som utmaning och utveckling. Som konsult får du chansen att använda dina kunskaper och erfarenheter till fullo och dessutom bygga vidare på din kompetens och ditt nätverk genom att arbeta för olika företag och på olika uppdrag.

Beskrivning
Alla uppdrag sker på plats hos våra kunder. Hela tiden erbjuds du stöd och kontinuerlig dialog med dina medarbetare på Consensus. Du har en akademisk examen med produktionsinriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet.

Du kommer att jobba med uppbyggnad monteringslinor, utformning av arbetsplatsinstruktioner och ha mycket kontakt med designavdelningen och produktion. Du kommer att styra och planera ditt eget arbete själv i stor utsträckning samt ha många kontaktytor både intern och externt.

Krav

  • Du har även några års erfarenhet (3-7) av arbete som produktionstekniker
  • Du har specifika kunskaper inom montering
  • Du behärskar engelska i tal och skrift
  • Du är van vid att vara självständig i ditt arbete och att ha många kontaktytor.

Det är meriterande om du har erfarenhet från cad-system i dialogen med design och har  jobbat i Autocad 2d.

För att trivas i rollen bör du vara driven, initiativrik, strukturerad, noggrann och ha lätt för att skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Du har förmåga att arbeta självständigt då du är ganska ensam i din roll samtidigt som du trivs i ett gruppsammanhang.

Placeringsort: Kumla

Start: Omgående och uppdraget är är på minst sex månader med placering ute hos kund.

Att arbeta hos oss
Som konsult hos Consensus får du stor frihet och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta framgång.

Consensus präglas av en familjär stämning där beslutsvägarna är korta. Du kommer till ett positivt och prestigelöst gäng som alltid har nära till skratt och där vi lever efter våra värderingar – Lojala, Dynamiska, Passionerade!

Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt gärna redan idag, då vi löpande går igenom våra ansökningar.Ort Kumla
Län Örebro län
Land Sverige
Kontakt
  • Marika Johansson, 070-376 21 99
Sista ansökningsdag 2018-03-02

Terug naar vacatures