Utvecklande extrajobb vid sidan av studierna

Vi erbjuder
Att hjälpa människor att hitta sitt nästa drömjobb och samtidigt hjälpa organisationer hitta rätt kompetens, kan det bli häftigare än så?

Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team som vill addera mervärde för våra kunder. Vi vill fortsätta växa inom rekrytering av chefer och specialister och vänder hos till dig som vill vara med och driva tillväxtresan tillsammans med oss. En resa som kan bli starten av din karriär!

Om rollen
Som Researcher hos oss är du en del av ett professionellt team med höga ambitioner. Med stor passion och engagemang är du delaktig i rekryteringsprocessers inledande steg med verksamhetsanalys och att identifiera och attrahera kandidater. I teamet, som består av seniora rekryteringskonsulter och headhunters fördelar vi aktiviteterna mellan oss.

Hos oss ansvarar du för att identifiera och attrahera chefer och specialister till såväl stora, internationella företag som små och expansiva företag. Du nätverkar aktivt inom flertalet branscher och håller proaktivt kontakten med personer som kan tänkas vara potentiella kandidater. För dig som vill arbeta med människor och driva utmanande projekt är Consensus en mycket attraktiv arbetsplats.

Vår kandidat
Vi söker kandidater som vill ha ett utmanande och stimulerande extrajobb vid sidan av studierna. Som Researcher hos oss vill vi att du studerar eftergymnasial utbildning och har erfarenhet av försäljning, gärna via telefon. Har du dessutom ett stort kontaktnät är det meriterande. Som person är du mycket ambitiös, resultatorienterad, har en god retorisk förmåga och en hög arbetskapacitet. För att lyckas i rollen krävs också en ödmjuk inställning för att ta till sig nya arbetssätt samt för att sätta sig in i olika företags verksamheter.

Vi söker researchers med:
- Pågående akademisk utbildning
- Erfarenhet av att självständigt driva projekt
- Försäljningserfarenhet, gärna via telefon

 
Varmt välkommen med din ansökan, urval sker löpande.

Om Consensus
Consensus arbetar med strategisk kompetensförsörjning via tre affärsområden; Rekrytering, utbildning och konsultuppdrag. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden. Vi hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Kort och gott; Vi erbjuder kompetensen du behöver. www.consensus.nu

Sysselsättningsgrad 25%
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Kontakt
  • Daniel Lilja, 072-203 84 23
Sista ansökningsdag 2017-10-13

Return to job vacancies