En av Nordens ledande leverantörer

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har idag ca 1 100 medarbetare i Sverige och Norge. Huvudkontoret ligger i Malmö.

ONE Nordic söker nu två projektledare inom eldistribution, lokalnät 0,4 – 24 kV, till region Mitt med placering vid våra etableringar i Värmland, Skaraborg och Närke.

I Region Mitt samlas lokala affärer inom stam-, regionnät & lokalnät, belysning, fiber, gas, värme, industri och vattenkraft. Uppdragen är traditionella drift-, underhålls- och serviceuppdrag, inklusive avrop av projekt från ramavtal.

Om rollen

Som projektledare driver du entreprenader för att förbättra eller utöka kundens elnät, en central roll med mycket eget ansvar.

Du arbetar med att leda och genomföra egna projekt som entreprenader på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår kalkylering av framtida uppdrag, upphandling av UE, planera och ansvara för genomförandet av projekt, löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med och leder företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans.

Vi har lokalkontor på sex orter inom avtalsområdet: Torsby, Ekshärad, Arvika, Ulvsby/Karlstad, Örebro och Mariestad. Det är en fördel om du har närhet till Karlstad eller Mariestad men du kan också utgå från hemmet.

Vem är du?

Du har relevant arbetslivserfarenhet inom entreprenadverksamhet och det är meriterande med teknisk kompetens inom elkraftsområdet. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för att driva projekt så effektivt som möjligt. Du har en god organisationsförmåga, är strukturerad och har ett tydligt säkerhetsfokus.

Som person är du initiativtagande, har ett högt eget driv och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med. Du sporras av att se andra växa och känner dig mogen för ett formellt ledarskap om du inte redan idag är i en ledande position.

B-körkort är ett krav. Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.

 

Antal lediga befattningar 2
Ort Värmland/Skaraborg/Närke
Län Ospecificerad arbetsort
Land Sverige
Kontakt
  • Carl Niordson, 072-090 80 77
Sista ansökningsdag 2018-01-07

Zurück zu Stellenangeboten