Consensus har ett stort behov av konsulter efter sommaren

Vi erbjuder
Som konsult hos Consensus får du stor frihet och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta expansion.

Consensus präglas av en familjär stämning där beslutsvägarna är korta. Du kommer till ett positivt och prestigelöst gäng som alltid har nära till skratt och där vi lever efter våra värderingar – Lojala, Dynamiska, Passionerade!

Consensus erbjuder kvalificerade tekniska konsultuppdrag till våra kunder som utgörs av både mindre och stora tillverkande företag i Örebro och Mälardalsområdena. Kunderna återfinns i flera branscher som t ex fordons-, pappers-, gruv- och maskintillverkningsindustrierna. Uppdragstiderna varierar men är oftast längre än sex månader.

Behovet av kompetenta konsulter inom produktionsteknik är stort och vi vill gärna komma i kontakt med dig som lockas av en roll som erbjuder såväl variation som utmaning och utveckling. Som konsult får du chansen att använda dina kunskaper och erfarenheter till fullo och dessutom bygga vidare på din kompetens och ditt nätverk genom att arbeta för olika företag och på olika uppdrag.

Uppdraget - Rollen
Alla uppdrag sker på plats hos våra kunder. Hela tiden erbjuds du dock stöd och kontinuerlig dialog med dina medarbetare på Consensus.

För att trivas i rollen bör du vara driven, initiativrik och ha lätt för att skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du trivs i ett gruppsammanhang.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Införande av Lean-produktion
 • Tidsstudier
 • Inköpsrutiner
 • Produktutveckling
 • Beredning
 • Beräkning/analys
 • Projektledning
 • Smedanalys
 • Skärende bearbetning
 • mm mm

Placeringsort är Örebro och start sker efter sommaren.

Vår kandidat
Du har en akademisk examen med produktionsinriktning eller motsvarande kunskaper förvärvade genom yrkeserfarenhet.
Du har minst 3 års erfarenhet av verktygs,- maskin, eller som anläggningskonstruktör med erfarenhet av arbete som produktionstekniker eller beredare, metodanalytiker.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 augusti, men skicka gärna in den redan idag (veckorna 28-33 är semesterveckor och vi finns åter tillgängliga till fullo v34)

Välkommen till oss på Consensus!

Consensus arbetar med strategisk kompetensförsörjning via tre affärsområden, Consulting, Utbildning och Human Relations. Vi finns i Örebro, är ca 40 anställda och omsätter ca 50 MSEK. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld "verktygslåda" som hjälper våra kunder att ha rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi utvecklar människor, människor utvecklar företag.

 

Ort Örebro/Mälardalen
Län Örebro län
Land Sverige
Kontakt
 • Marika Johansson, 070-376 21 99
Sista ansökningsdag 2017-08-31

Zurück zu Stellenangeboten